Marketingcases om je in vast te bijten

Cases
__________
Ergo Support - Nicolas Vergauwen

Ergo Support

De ergocoaches van Ergo Support zijn vastberaden om hun missie te doen slagen, namelijk ‘iedereen aan het werk houden’. Als bedrijf in volle ontwikkeling met heel wat grote namen als klanten, kozen ze voor een professionele touch-up van hun online marketing. Met hun gloednieuwe website, die topscores haalt in zoekmachines, stromen de leads binnen.

Mijn Perceel

Mijn Perceel is dé online opzoeksingstool voor perceelinformatie in Vlaanderen. Om hun doelgroep van vastgoedprofessionals te overtuigen, gaat Hartenjagers aan de slag om een lead-machine op te zetten. E-mailmarketing en SEA spelen hierbij de hoofdrol.

Mijn Perceel E-mailmarketing
populierenhof nieuwkerken-waas video

The Golf COmpany

Met 4 golfwinkels en héél wat ervaring op de teller swingt The Golf Company doorheen de markt. Binnenin hun winkels hebben ze heel wat te bieden, maar hun online aanwezigheid kon een boost gebruiken. Met een always-on social media strategie met tactische campagnes, e-mailmarketing met zotte CTR’s en events om golfers massaal naar hun winkels te lokken, is Hartenjagers nu aan slag.

HELLO AIRCO

Hello Airco gelooft dat het aankoop- en installatieproces van een airco of warmtepomp betrouwbaarder en professioneler kan. Met hot content, social media chillness en powerfull performance marketing (SEA & SEO) maximaliseren we conversies. Hello Airco vraagt, Hartenjagers draait.

BodyMind Academy - Facebook & Instagram Advertising
populierenhof nieuwkerken-waas video

Scandinavisch Bouwen

Byebye houtskelet, hello houtmassief. Met de gepatenteerde Smartlog technologie, heeft Scandinavisch Bouwen goud in handen. We hebben allemaal al gehoord van B(ijna)E(nergie)N(eutrale)-woningen, maar Scandinavisch bouwen gaat voor méér dan energieneutraal. Wie kan dat overtreffen?

Hi!Blom

Dat je met strategische marketing, social media en performance marketing kan bereiken? Een omzetstijging van gemiddeld 160% (gemeten over 6 maanden). Om het in Hi!Blom-taal uit te drukken: de bij vloog naar de bloem en de nectar volgde onmiddellijk!

BodyMind Academy - Facebook & Instagram Advertising
populierenhof nieuwkerken-waas video

E-Fit Waasland

E-Fit Waasland opende haar deuren en mocht meteen heel wat nieuwe E-Fitters verwelkomen. Zou Hartenjagers daar voor iets tussenzitten?

BodyMind Academy

Aan de BodyMind Academy volg je body-mind en fasciatherapie opleidingen, een nieuwe stroming binnen de kinesitherapie. Hartenjagers zorgde voor online en offline communicatie om de instroom van nieuwe studenten voor hun opleidingen te boosten. 

BodyMind Academy - Facebook & Instagram Advertising
populierenhof nieuwkerken-waas video

zorgpunt waasland⎢Populierenhof

Openbare zorgvereniging ‘Zorgpunt Waasland‘ biedt thuis- en woonzorg aan in Beveren, Kruibeke, Sint-Niklaas en Zwijndrecht en is één van de grootste spelers in de zorg in Vlaanderen. Hun volledig vernieuwde site ‘Populierenhof’ opent officieel met een Opendeurdag. Naar aanleiding van deze bezoekersdag zorgde Hartenjagers voor een videoproductie om het wonen, werken en (be)leven in beeld te brengen.

zorgpunt waasland⎢techniekers gezocht

Openbare zorgvereniging ‘Zorgpunt Waasland’ biedt thuis- en woonzorg aan in Beveren, Kruibeke, Sint-Niklaas en Zwijndrecht en is één van de grootste spelers in de zorg in Vlaanderen. Zorgpunt Waasland telt meer dan 1600 medewerkers en zoekt personeel wegens uitbreiding, meer bepaald medewerkers voor de afdeling technische dienst. Deze briefing vertaalde Hartenjagers naar een employer branding video. Benieuwd? Kijken en delen is de boodschap!

Employer branding video Zorgpunt Waasland ⎢Hartenjagers

Verzekeringen behiels

Verzekeringen Behiels is al meer dan een halve eeuw een begrip in Melsele en Beveren. Ze hebben hun klantenbestand vooral te danken aan mond-tot-mondreclame, maar recent mocht Hartenjagers voor hen een gloednieuwe huisstijl en website realiseren. Neem zeker een kijkje!

Word jij ons volgend project?

We zijn razend benieuwd naar jouw ondernemersverhaal en de marketinguitdagingen waar je voor staat!