Marketingcases om je in vast te bijten

Cases
__________
populierenhof nieuwkerken-waas video

E-Fit Waasland

E-Fit Waasland opende haar deuren en mocht meteen heel wat nieuwe E-Fitters verwelkomen. Zou Hartenjagers daar voor iets tussenzitten?

BodyMind Academy

Aan de BodyMind Academy volg je body-mind en fasciatherapie opleidingen, een nieuwe stroming binnen de kinesitherapie. Hartenjagers zorgde voor online en offline communicatie om de instroom van nieuwe studenten voor hun opleidingen te boosten. 

BodyMind Academy - Facebook & Instagram Advertising
populierenhof nieuwkerken-waas video

zorgpunt waasland⎢Populierenhof

Openbare zorgvereniging ‘Zorgpunt Waasland‘ biedt thuis- en woonzorg aan in Beveren, Kruibeke, Sint-Niklaas en Zwijndrecht en is één van de grootste spelers in de zorg in Vlaanderen. Hun volledig vernieuwde site ‘Populierenhof’ opent officieel met een Opendeurdag. Naar aanleiding van deze bezoekersdag zorgde Hartenjagers voor een videoproductie om het wonen, werken en (be)leven in beeld te brengen.

timo tuinen

Timothy Van Holsbeek – Timo Tuinen – uit Stekene is tuinaannemer het hele jaar door. Van tuinaanleg en -onderhoud tot aanleg van opritten, terrassen en tuinafsluiting. Elk jaar vanaf maart ontdek je de kleurrijke gevel van zijn tuinwinkel in Klein-Sinaai en is iedereen welkom. Hartenjagers ontwierp een knappe flyer en huisstijlmateriaal ter promotie van zijn pop-up winkel.

Employer branding video Zorgpunt Waasland ⎢Hartenjagers

zorgpunt waasland⎢techniekers gezocht

Openbare zorgvereniging ‘Zorgpunt Waasland’ biedt thuis- en woonzorg aan in Beveren, Kruibeke, Sint-Niklaas en Zwijndrecht en is één van de grootste spelers in de zorg in Vlaanderen. Zorgpunt Waasland telt meer dan 1600 medewerkers en zoekt personeel wegens uitbreiding, meer bepaald medewerkers voor de afdeling technische dienst. Deze briefing vertaalde Hartenjagers naar een employer branding video. Benieuwd? Kijken en delen is de boodschap!

Verzekeringen behiels

Verzekeringen Behiels is al meer dan een halve eeuw een begrip in Melsele en Beveren. Ze hebben hun klantenbestand vooral te danken aan mond-tot-mondreclame, maar recent mocht Hartenjagers voor hen een gloednieuwe huisstijl en website realiseren. Neem zeker een kijkje!

Word jij ons volgend project?

We zijn razend benieuwd naar jouw ondernemersverhaal en de marketinguitdagingen waar je voor staat!