Social media marketing

Communicatietechnieken
__________
Social Media advertising

Social media (advertising)

We zetten next level social media in om effectieve resultaten te behalen.

Social media zoals Facebook en Instagram kan je erg makkelijk zelf beheren, true! Maar hoe je op een professionele manier veel meer kan halen uit je social media kanalen? Als social media marketingbureau trekken we voor jou alle achterpoortjes open naar de verborgen kant van Facebook (Advertising). Want naast waardevolle content creëren, zijn er ook zaken als pixels, conversiegebeurtenissen, ROI, vergelijkbare doelgroepen, meetbare resultaten… Kortom, wij spreken next level social media taal.

Hoe kunnen we dat voor jou doen?

Full social media marketingbureau

1

Van social media strategie tot kant-en-klare post… je mag rekenen op een complete take over van je social media kanalen. We bedenken continue creatieve campagnes, reageren op berichten en zorgen dat je content kalender non-stop draait. Engagement is het codewoord voor organische social media en dat hebben we goed begrepen. Zor-ge-loos wordt jouw social media voor je gerund.

2

Social campaigns

Een product, actie, leadscampagne of wervingscampagne lanceren op social media? Hartenjagers to the rescue. Als social media marketingbureau bedenken creatieve en impactvolle campagnes met duidelijke KPI’s om meetbare resultaten te behalen.

3

SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Het Facebook algoritme maakt het ons de laatste jaren steeds moeilijker om fans op social media te bereiken. Hoewel organische content absoluut niet dood is, is (de combinatie met) adverteren in onze ogen als kmo een must. Advertenties op social media zijn relatief goedkope impressies en ze zijn bovendien meestal 100% meetbaar. Wij brengen het rendement van elke euro die je spendeert in kaart.

Je hart aan ons verloren?

Wij zijn verzot op nieuwe cases! Neem je marketing direct in handen en maak ons razend nieuwsgierig met jouw verhaal.

 

Liefs, Hartenjagers

menselijk hart tekening