webdesign bureau

Communicatietechnieken
__________
macbook transparante achtergrond

Adembenemend, topscorend & betaalbaar webdesign

Een visueel knappe WordPress website (met webshop) met alles op en aan die hoog scoort in Google, voor een vriendelijk prijskaartje.

Een prachtige website hebben is één zaak, maar de weg die ernaartoe leidt, vinden we bij webdesign bureau Hartenjagers minstens even belangrijk. Je kan namelijk een waanzinnig huis bouwen, maar wat ben je er immers mee als er geen weg naartoe ligt? Onze websites scoren organisch (dat wil zeggen ‘niet-geadverteerd’) uitstekend. Dat komt omdat onze kennis van SEO (= vindbaarheid in zoekmachines als Google) ver gaat, heel ver.

Hoe kunnen we dat voor jou doen?

1

Webaudit & vooronderzoek

Misschien heb je al een website, die niet het gewenste resultaat oplevert? Wij gaan op onderzoek uit en detecteren de pijnpunten. Wat is je huidige positie in Google? Hoe verloopt je conversie tracking? Hoe intuïtief is je navigatie? Of misschien heb je nog geen website en wil je direct voor een future proof exemplaar gaan? We brengen alles in kaart en zoeken aan de hand van je doelgroep uit welke elementen jouw website absoluut moet bevatten, steeds binnen het vooropgestelde budget.

2

Webdesign

Een professioneel webdesign sluit aan bij de totale branding van je bedrijf, want de look & feel van een website moet je doelgroep overtuigen om te converteren. Dit bereik je door de mix van doordachte visuals, knappe kleurenpaletten, proportionele typgrafie en intuïtieve navigatie. Onze designers buigen zich over de afzonderlijke webpagina’s om tot een adembenemende website te komen. We vertrekken steeds vanuit jouw eisen, voorkeuren en noden en creëren een uniek ontwerp. In elke fase van het project is er ruimte voor feedback en aanpassingen waar nodig.

3

Webdevelopment

We vertalen webdesign en geven vorm aan alle websitefuncties. Bij het bouwen van je website integreren we enkel de nodige plugins en functies, om optimaal in zoekmachines te scoren. Ook na de aflevering doen we onze uiterste best om je website up-to-date te houden. Wens je nadien nog aanpassingen door te voeren? At your service!

 

De meerwaarde van een marketing – webdesign bureau

Vertrekkend van een doordachte strategie, gaan we steevast voor een website, waar je écht iets uithaalt, zoals bijvoorbeeld meer omzet, meer leads of meer aanvragen.

Bij marketing – webdesign bureau Hartenjagers bouwen we resultaatgerichte websites. Hiermee bedoelen we dat je je met je website bepaalde doelstellingen, of converterende acties behaalt. Meer bestellingen? Meer aanvragen? Meer tickets verkopen? Als marketing – webdesign bureau bekijken elk websiteproject met een 360° visie en dat komt het resultaat alleen maar ten goede.

 

iphone website en koffie
werkplek macbook

We kiezen bewust voor WordPress

Niet zo gek als je weet dat 34% van de websites op het web (Bron: Kinsta) WordPress als CMS gebruikt.

We zweren bij WordPress, niet enkel omdat Google en WordPress goede vrienden zijn, maar ook omdat het een van de meest gebruiksvriendelijke platformen is. Zo kan je na de opbouw gemakkelijk je website aanpassen. WordPress is bovendien heel zoekmachinevriendelijk. Nog een leuk extraatje, met WordPress zit je niet vast aan een bepaalde hostingprovider. Je kan makkelijk switchen van thema en in no-time je website omgooien. Een webshop integreren? Kan perfect. Starten met bloggen? Geen enkel probleem.

Je hart aan ons verloren?

Wij zijn verzot op nieuwe cases! Neem je marketing direct in handen en maak ons razend nieuwsgierig met jouw verhaal.

 

Liefs, Hartenjagers

menselijk hart tekening