bedrijfsfotografie & videocontent

Communicatietechnieken
__________
Fotoshoot

Want het oog wil ook wat

Maak je merk menselijker en creëer authenticiteit en vertrouwen met eigen beeld- en videomateriaal. Je zorgt er vooral mee dat je merk er écht toe doet tussen de concurrentie.

Stockbeelden zijn wat ons betreft een echte no-go. Beelden van mensen met een witte glimlach in een Amerikaanse setting zijn typisch voor stockfoto’s die je kan aankopen en makkelijk gebruiken voor jouw content marketing. Echter, met professionele bedrijfsfotografie versterk je jouw unieke verhaal en vertel je waar je echt voor staat. Met je eigen beelden (foto én video content marketing) doe je aan personal branding en zorg je voor geloofwaardigheid en authenticiteit. Het vergt misschien iets meer inspanning om eigen content te creëren, maar het levert zo veel meer op! 

Hoe kunnen we dat voor jou doen?

1

Bedrijfsfotografie- & video

Onze ervaren crew van fotografen en videografen zorgen voor beelden waar de vonken van afspatten. Naast fotomateriaal, wint video de laatste jaren enorm aan belang op het web. Bewegende beelden gaan de zogenaamde reclameblindheid tegen en hebben – uit onderzoek gebleken – meer impact dan statische beelden. Wat je ook verkiest, bij Hartenjagers bouwen we rond het ‘zijn’ van jouw merk een pakkend verhaal met persoonlijke content en brengt zo een hype tot leven. 

2

Of je nu de grootste bent of de bakker om de hoek

Denk je dat je bedrijf te klein is om een beeldbank aan te leggen? Think again. Hoe groot je bedrijf ook is, wij zijn ervan overtuigd dat content marketing ook voor jou effect heeft. Met persoonlijke content breng je je boodschap echt geloofwaardig over.

3

… en we doen uiteraard ook effectief iets met die beelden

Je eigen content (laten) maken vergt tijd, inspanningen en geld. Daarom zorgen we dat jouw beelden via verschillende online en offline kanalen maximaal worden ingezet. Personal branding stopt niet bij het nemen van beelden. Je moet er immers voor zorgen dat je met die beelden, via bepaalde media, je boodschap overbrengt naar je doelgroep en hen weet te overtuigen. We zorgen voor creatieve campagnes, die er voor je doelgroep écht toe doen, zodat je het gewenste effect bereikt. Succesvolle social growth gegarandeerd!

Je hart aan ons verloren?

Wij zijn verzot op nieuwe cases! Neem je marketing direct in handen en maak ons razend nieuwsgierig met jouw verhaal.

 

Liefs, Hartenjagers

menselijk hart tekening