grafisch ontwerp bureau

Communicatietechnieken
__________
mockup grafisch design

IJzersterke brand identity

Grafisch ontwerp + marketing = Brand identity

Van kilometers ver herken je de ‘M’ van Mc Donald’s. Of denk maar eens aan een flesje Coca Cola. Nog voor je het uitspreekt, heb je het merk al herkend. Herkenbare merken hebben straffe visuals. Doe daarbovenop nog eens een ijzersterke copy… en bam, overtuigingskracht! Grafisch ontwerp bureau Hartenjagers gaat verder dan enkel een leuk ontwerp. Voor elke opdracht waar we ons in vastbijten, zitten we rond de tafel om de beste strategie en de creatiefste aanpak voor onze klanten uit te stippelen.

Hoe kunnen we dat voor jou doen?

Branding

1

Om een merkidentiteit te creëren, heb je meer dan alleen een logo nodig. Typografische keuze, kleuren, vormen, texturen… Wanneer we bij Hartenjagers een huisstijl ontwerpen, zit er altijd een strategie achter. Belangrijk is dat je als bedrijf extern uitstraalt, waar je intern voor staat. Dus nog vóór we starten met ontwerpen, willen we je merk door en door leren kennen. Wie zijn je klanten? Wat verwachten ze van je merk? Hoe wil jij door hen gezien worden? Kortom, branding benadrukt de filosofie en de strategie van de onderneming.

2

Grafisch design

Bij Hartenjagers kan je terecht voor zowel online als offline grafisch ontwerp. Of het nu gaat om baanaffiches, social media designs, nieuwsbrieven, flyers, advertenties, brochures, verpakkingen, visitekaartjes of andere huisstijlelementen. Onze designs geven de juiste uitstraling aan je bedrijf.

3

Webdesign

94% van de nieuwe bezoekers op een website geeft aan dat de look & feel van een website de nummer 1 oorzaak is om een website te vertrouwen of net te wantrouwen. (Bron: Go-globe) Het uiterlijk van je website is dus net zo belangrijk als de technische opbouw ervan. Bovendien houdt een goed webdesign rekening met de gebruikerservaring, wat overall SEO (= vindbaarheid in zoekmachines) ten goede komt.

Je hart aan ons verloren?

Wij zijn verzot op nieuwe cases! Neem je marketing direct in handen en maak ons razend nieuwsgierig met jouw verhaal.

 

Liefs, Hartenjagers

menselijk hart tekening