SEA & SEO optimalisatie en copywriting

Communicatietechnieken
__________
Social Media advertising

SEA & SEO marketingbureau om je online vindbaarheid te verhogen

“Hoe krijgt je website een hogere pagina ranking? Door zoekmachines als Google op hun wenken te bedienen.”

De dag van vandaag ben je een buitenbeentje wanneer je als bedrijf geen website hebt. Niet gek als je weet dat er iedere dag 3,3 miljard (Bron: Digimedia) zoekopdrachten in Google worden uitgevoerd. Want wanneer jouw potentiële klant online zoekt naar de producten of diensten die jij aanbiedt, wil je als bedrijf absoluut tussen de zoekresultaten staan en liefst op pagina 1 bovenaan. Logisch. Echter heb je dit zelf niet (of bijna niet) in de hand. Google is de meest gebruikte en de belangrijkste zoekmachine in België en bepaalt helemaal zelf op welke plaats jouw website terecht komt. Al hebben we bij SEA & SEO marketingbureau Hartenjagers heel wat kennis om op een goed blaadje te staan bij goede vriend Google.

Hoe kunnen we dat voor jou doen?

1

SEO

SEO is de afkorting voor ‘Search Engine Optimalisation’, wat staat voor het verbeteren van een website op basis van autoriteit, content en techniek, met als doel hogere posities te krijgen in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Hoe hoger een website scoort op belangrijke zoekwoorden, des te groter de kans dat gebruikers die website bezoeken. SEO gaat veel verder dan enkel SEO copywriting en een zoekwoordenonderzoek. SEO marketingbureau Hartenjagers maakt zowel Google als je websitebezoeker tevreden!

2

SEA

SEA betekent zo veel als ‘Search Engine Advertising’, adverteren in zoekmachines zoals Google, zodat je webpagina op een gewenste plaats in de zoekresultaten komt te staan. Vandaag de dag zijn er heel wat verschillende types advertenties in zoekmachines, zoals bijvoorbeeld zoekadvertenties, displayadvertenties, maar ook shopadvertenties. Als KMO kan het interessant zijn om met advertentiebudget je producten of diensten naar een hogere pagerank te schieten. We adviseren altijd om zowel op vlak van SEA én SEO de nodige stappen te ondernemen.

3

SEO copywriting

SEO copywriting is een onderdeel van SEO, waarbij we teksten voor specifiek voor websites schrijven. Deze teksten zijn zodanig opgebouwd, zodat ze op bepaalde zoekwoorden hoog scoren in zoekmachines zoals Google. Deze zoekwoorden bepalen we vooraf met een zoekwoordenonderzoek. 

Je hart aan ons verloren?

Wij zijn verzot op nieuwe cases! Neem je marketing direct in handen en maak ons razend nieuwsgierig met jouw verhaal.

 

Liefs, Hartenjagers

menselijk hart tekening